Arts & Design

Trenduri pentru o casă modernă. GALERIE FOTO

22 apr 2014 721 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Printre brandurile care s-au remarcat la Salone del Mobile, târgul internaţional de design interior, din Milano, ce a avut loc între 8-13 aprilie, s-a remarcat Gebruder Thonet Vienna, producătorul cunoscutului scaun Thonet, scrie telegraph.co.uk. Reinterpretarea unui model iconic, vechi de 161 de ani, s-a dovedit o provocare dusă la bun sfârşit de către brandul vienez în colaborare cu designeri precum colectivul suedez Front Design sau Nigel Voates din Marea Britanie.

Alt designer ce s-a remarcat a fost şi Nika Zupanc, din Slovenia, ce a realizat printre altele un pat pliant, expus alături de paturi vechi de peste 100 de ani, în cadrul unei expoziţii în Muzeul Bagatti Valsecchi. Alte piese remarcabile au fost şi scaunul “scoică” cu şezut realizat din lână şi răşini bio, semnat de compania Solidwood sau linia Bamboo Forest , semnată de duo-ul taiwanez Poetic Lab.

La târg  a participat pentru prima oară şi Sarah Lucas, ce alături de Damien Hirst şi Tracey Emin, face parte grupul Young British Artists din anii ’90, şi care a realizat piese de mobilier austere, din MDF şi blocuri de ciment.  

Citiţi mai multe aici