Travel

Avioane, nave spaţiale şi submarine. Vezi aici ce face în timpul liber cel mai excentric miliardar din lume – Galerie FOTO

11 apr 2011 1363 afişări de Traian Terzianm
Din aceeaşi categorie

Miliardarul Richard Branson, proprietarul brandului Virgin, a lansat de curând linia de submarine Virgin Oceanic. Lansarea vine la scurt timp după succesul pe care antreprenorul l-a înregistrat cu navele spaţiale Virgin Galactic şi cu avioanele Virgin Airlines, scrie BusinessInsider.com. Ce face însă miliardarul în timpul liber?

Branson doreşte ca în următorii doi ani, cu ajutorul submarinului lansat săptămâna trecută, toate cele cinci oceane ale Pământului să fie explorate la cea mai mare adâncime şi ca turiştii să se bucure de zboruri luxoase şi liniştite în avioanele care poartă sigla Virgin Airlines. Aceste lucruri au însă legătură cu business-urile pe care miliardarul le deţine. Ce face însă Branson în timpul liber? Petreceri, distracţie, călătorii, scufundări şi zboruri în toate părţile lumii sunt doar căteva dintre hobby-urile excentricului miliardar.

Spre exemplu, Branson a fost prima persoană din lume care a zburat cu un balon deasupra Atlanticului. De asemenea, doar pentru a se distra şi a se simţi bine, a făcut înconjurul lumii în avion în doar opt zile iar în 2010 a alergat la maratonul din Londra timp de cinci ore şi două minute. Motto-ul miliardarului este " Fac toate aceste lucruri pentru a mă distra, nu îmi fac griji pentru bani".