Travel

Cât costă să vă plimbaţi o lună cu trenul prin Europa?

17 iul 2012 14265 afişări de Mirabela Tiron
Din aceeaşi categorie
Cât costă să vă plimbaţi o lună cu trenul prin Europa?

Cu legitimaţiile InterRail Pass, care pot fi achiziţionate de la CFR Călători, puteţi călători în 30 de ţări europene. Această ofertă se adresează călătorilor de orice vârstă.

"Practic InterRail este o legitimaţie de călătorie nominală şi este valabilă numai însoţită de paşaport sau carte de identitate. La achiziţionarea unui InterRail Global Pass,călătorul primeşte o hartă cu reţeaua feroviară europeană şi un "Ghid InterRail Pass », potrivit oficialilor CFR Călători. Oferta este realizată la nivel european de companiile feroviare care au aderat la acest program. CFR Călatori a lansat în 2007 acest serviciu comercial internaţional care permite efectuarea unui număr nelimitat de călătorii.

Există două tipuri de abonamente, InterRail Global Pass şi InterRail One Country Pass. Abonamentele permit călătorii nelimitate în 30 de ţări europene sau doar pentru o ţară la alegere. Anul trecut 1.000 de români au călătorit cu aceste legitimaţii în Europa.

1. Abonamentul InterRail Global Pass, valabil în următoarele ţări europene: Austria, Belgia, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Marea Britanie, Grecia, Ungaria, Italia, Luxemburg, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Republica Irlanda, Macedonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elveţia, Suedia,Turcia şi pe ferryboat între Italia şi Grecia exploatat de Attica şi Minoan Lines.