După Afaceri

Ce maşini second hand poţi cumpăra cu mai puţin de 5.000 de euro

30 iul 2014 1768 afişări
Din aceeaşi categorie

Mai e puţin şi vine toamna, când vânzările de maşini second hand vor creşte. Iar cele mai căutate vor fi maşinile de familie ieftine. Adică maşini încăpătoare, având costuri mai mici şi reputaţie de fiabilitate cât mai bună, dar şi preţuri cât mai accesibile. Atenţie, însă, avantajele sunt un compromis sensibil între mai mulţi factori. Iată în continuare propunerile ProMotor de maşini de familie sub 5.000 de euro.

Normal, la sub 5.000 de euro veţi găsi o sumedenie de Dacia Logan, dar şi multe maşini Renault, Opel şi Fiat. Noi avem de gând să vă prezentăm totuşi câteva maşini care ies în evidenţă în segmentul lor, modele pe care le puteţi cumpăra cu circa 5.000 de euro dacă veţi căuta atent şi cu grijă. Unele sunt modele la care cu siguranţă că nu v-aţi gândit, şi asta este şi ideea, de a vă atrage atenţia că aveţi la dispoziţie maşini rulate foarte bune pentru familie, care nu vă vor da bugetul peste cap, indiferent că le luaţi cu peste 150.000 de km rulaţi, atât timp cât au fost bine întreţinute. Iată selecţia noastră mai jos.

Ford Focus (2004-2011)
Una dintre cele mai populare maşini printre familiştii europeni este modelul de clasă compactă Ford Focus. Cea de-a doua generaţie a intrat în producţie în 2004, iar în 2008 a primit un facelift care i-a îmbunătăţit semnificativ nivelul calităţii materialelor interiorului.

Galerie foto şi mai multe detalii aici