Ceasuri & Bijuterii

All black

15 nov 2017 473 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Tambour All Black Chronographe, cel mai nou ceas lansat de casa de modă franceză Louis Vuitton, este, după cum îi spune şi numele, îmbrăcat total în negru, cu doar mici accente de alb pe cadran, mai exact inscripţia orelor şi a brandului.

Lansată în 2002, colecţia Tambour a marcat şi debutul casei Louis Vuitton în lumea orologeriei. Noul model, Tambour All Black Chronographe, are o carcasă din oţel inoxidabil îmbrăcată în PVD negru.

Ceasul are dimensiuni generoase, cu un diametru de 46 de milimetri al carcasei. Cadranul este negru mat cu numele Louis Vuitton înscris în partea de sus a acestuia, sub ora 12.00. Mai mult, numele casei este înscris şi pe exteriorul carcasei ceasului, fiecare literă fiind sculptată în dreptul fiecărei ore, acesta fiind încă un exemplu al atenţiei pe care o acordă compania franceză din domeniul luxului detaliilor. Şi, un ceas în culorile nopţii nu putea fi asortat decât cu o curea în aceleaşi tonuri, realizată din piele de aligator. Ceasul are un design simplu, însă de efect, iar datorită dimensiunilor sale generoase dă senzaţia de rezistenţă şi putere.