Ceasuri & Bijuterii

Bond, James Bond, în vizită la fabrica OMEGA din Elveţia: Câţi oameni vor putea avea noul ceas al celui mai cunoscut agent secret

28 aug 2015 3366 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie

Producătorul elveţian de ceasuri OMEGA va lansa luna viitoare, cu ocazia premierei SPECTRE, cel mai nou film din seria care-l are în centru pe celebrul agent secret James Bond, modelul OMEGA Seamaster 300 “SPECTRE”. OMEGA a decis să păstreze caracterul exclusivist al acestei piese, lansând modelul într-o ediţie limitată la 7.007 de ceasuri.

Pentru a marca această nouă aventură, fiecare dintre modele are gravat pe carcasă un număr unic şi logo-ul producţiei SPECTRE. Ceasul este pus în funcţiune de unul dintre cele mai inovatoare mecanisme manufacturate de brand şi anume revoluţionarul calibru 8400 OMEGA Master Co-Axial.

Seamaster a fost linia preferată de James Bond încă de la producţia GoldenEye, lansată în 1995.

Procesul de producţie al noului model a fost “verificat” chiar de cunoscutul agent secret, Daniel Craig, actorul care-l interpretează pe 007, fiind recent într-o vizită la fabrica OMEGA din Villeret, Elveţia. Actorul a beneficiat de un tur special care a inclus şi accesul exclusiv în zona de asamblare a ceasurilor.