Ceasuri & Bijuterii

Cucereşte oceanul

31 iul 2014 630 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie
Noul model Marine Driver imaginat de Ulysse Nardin combină toate elemenetele unui ceas pentru scufundări, rezultând o piesă capabilă să-şi însoţească stăpânul la adâncimi de până la 300 de metri. Ca şi în cazul modelului feminin, ceasul Marine Driver este un instrument de scufundat, o piesă care completează o atitudine sportivă, dar şi un element care se încadrează în situaţii din viaţa de zi cu zi.

Toate elementele care compun această piesă sunt inspirate din pasiunea pentru mare, caracteristică brandului Ulysse Nardin. Pornind de la emblema în formă de ancoră, care este vizibilă în dreptul orei 2, până la cadranul care este albastru sau negru, decorat cu un motiv care aminteşte de mişcarea valurilor, Marine Driver este un ceas-mărturie pentru dragostea de mare.

Pe spate, ceasul poartă o corabie gravată înconjurată de inscripţia „Cucereşte oceanul (Conquer the ocean - n.red.).“

Dincolo de aceste detalii, ceasul are o rezistenţă până la 300 de metri adâncime. Ceasul are un diametru de 44 de milimetri, markeri mari pentru ore şi ace învelite într-un material luminos, traversate de o linie roşie, toate pentru a fi asigurată o vizibilitate perfectă.