Ceasuri & Bijuterii

Cum se alege ceasul perfect? Aflaţi din primul catalog de ceasuri şi bijuterii premium, Timpul Luxului, editat de ZF

18 aug 2015 508 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie

Ziarul Financiar, liderul presei de business din România, a lansat pe 20 iulie prima ediţie a catalogului de ceasuri şi bijuterii premium Timpul luxului. Destinat în exclusivitate orologeriei de lux, produsul cuprinde o colecţie de interviuri cu unii dintre cei mai importanţi oameni din acest domeniu care exercită pasiuni globale.

Care sunt strategiile Longines sau OMEGA, care sunt punctele forte ale Hublot sau inspiraţia din spatele Bell&Ross, ce loc au brandurile fashion printre mărcile elveţiene, sunt întrebări care-şi găsesc răspunsul în această primă ediţie a catalogului Timpul luxului.

Tot în paginile acestui produs veţi afla care este cel mai purtat ceas de mediul de business din România şi la ce se uită managerii locali când aleg o piesă care să le înnobileze încheietura mâinii.

Intraţi în culisele BaselWorld, cel mai mare eveniment dedicat ceasurilor şi bijuteriilor de lux, şi păşiţi în atmosfera copleşitoare a Salonului de orologerie de la Geneva prin intermediul unor reportaje de la faţa locului.

Tot în cadrul acestui catalog veţi afla ultimele tendinţe în materie de ceasuri direct de la specialiştii din domeniu.

Timpul luxului este produsul în care veţi găsi cele mai noi modele de ceasuri lansate anul acesta, analize detaliate despre „mecanismele“ care compun imperiul Swiss made, precum şi o radiografie despre piaţa ceasurilor de lux din România.    

Catalogul Timpul luxului poate fi achiziţionat aici