Ceasuri & Bijuterii

Esenţa Italiei

29 iul 2014 307 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie
Designul noilor bijuterii din argint semnate Ti Sento este inspirat de verile lungi şi fierbinţi care îmbrăţişează Italia, unde prietenii sunt în centru, iar soarele este cheia acestui anotimp.

Noua colecţie întruchipează culorile plajelor italiene şi căldura teraselor mediteraneene.

Ti Sento a creat noi piese de argint care au fost tăiate şi polişate astfel încât argintul arată acum ca fiind pavat cu pietre preţioase. Designul Silver Dipped este disponibil în argint placat cu rhodiu care are accente de aur roz sau galben. Impresia finală pe care o dau aceste bijuterii este că tocmai au fost scoase dintr-o baie magică de argint lichid.

Ca vara, pietrele folosite în această colecţie sunt uşoare şi aduc un aer proaspăt bijuteriilor. Pentru colecţia de pri­măvară-vară 2014, pietrele nud sunt combinate cu atingeri de aur roz, totul pentru a obţine o declaraţie femi­nină şi sofisticată. Îmbrăţişarea dintre sidef şi placajul de aur este o alternativă şic, dar cu un aer mai clasic.

O altă combinaţie a acestei veri este cea dintre pietrele în tonuri de albastru cu argintul, având ca inspiraţie apele de un turcoaz puternic care îmbrăţişează ţărmul ita­lian, dar şi fai­moasele sale lagune albastre.