Ceasuri & Bijuterii

O nouă promisiune Baume & Mercier

21 aug 2014 574 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie

Baume & Mercier, una dintre cele mai vechi manufacturi orologere elveţiene a cărei tradiţie a fost continuată până în ziua de azi, duce mai departe exerciţiul de celebrare a feminiăţii prin intermediul creaţiilor sale. Prin noua coleţie Promesse, casa îşi propune să răspundă aspiraţiilor femeii moderne prin modele croite în corespondenţă cu vremurile de azi.

Tradiţia ceasurilor Baume & Mercier a început în 1869 când Louis-Victor Baume i-a dăruit un ceas de buzunar de aur fiice sale Melina. Povestea a evoluat când William Baume s-a întâlnit cu Paul Mercier în 1918 pentru a pune bazele manufacturii Baume & Mercier Geneva.

Abilitatea de a intui aşteptările legate de ceasuri a contribuit la reputaţia internaţională a Baume & Mercier. Noua colecţie Promesse îşi propune astfel să fie o odă adusă feminităţii.

Modelele din noua colecţie sunt disponibile în diametre de 30 şi 34 de milimetri. Cadranul aminteşte de unduirile produse de o picătură de apă, un eveniment care durează o fracţiune de secundă, dar care a o fost încapsulat de cei de la Baume & Mercier într-un design atemporal.

Modelele, în a căror realizare sunt folosite materiale precum aurul, dar şi diamante, sunt destinate femeilor idependente, moderne, care sunt ataşate de o anumită idee de rafinament.