Ceasuri & Bijuterii

Pentru cei puternici

26 apr 2017 477 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Modelul Avenger Hurricane de la Breitling surprinde încă de la prima vedere datorită dimensiunilor sale generoase, de 50 de milimetri diametru. La o a doua privire, cel mai nou model al colecţiei se remarcă prin carcasa solidă, dar ultrauşoară, realizată dintr-un material numit Breitlight, care deşi este de 3,3 ori mai uşor decât titanul şi de 5,8 ori mai uşor decât oţelul, este mult mai rezistent decât oricare dintre cele două.

Breitlight este totodată un material rezistent la zgâriere, la variaţiile mari de temperatură şi are proprietăţi antimagnetice excepţionale. Elementul principal de noutate al celui mai nou model Avenger Hurricane este mecanismul propriu Manufacture Breitling Caliber 01 cu 47 de bijuterii, care indică ora într-un mod mai convenţional decât predecesorul său care avea un display în stil militar. Totuşi, cu aceleaşi precizie şi fiabilitate. Cadranul este disponibil în două nuanţe - de negru şi galben intens - care se asortează perfect cu

cureaua al cărei interior şi ale cărei părţi laterale sunt realizate din cauciuc galben, pe când exteriorul este dintr-un material textil foarte rezistent în tonuri de negru antracit. Pe scurt, un ceas automat, cu o rezervă de putere de până la 70 de ore şi rezistent până la 100 de metri sub apă. Un cronograf pentru cei puternici.

Breitling este disponibil în reţeaua de magazine Cellini.