Ceasuri & Bijuterii

Sclipiri de toamnă

23 oct 2017 71 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Toamna este anotimpul în care natura oferă cel mai frumos spectacol de culori, nuanţele de roşu împletindu-se cu cele de galben, verde, dar şi cu diferitele tonuri de maro.

Odată ce toamna începe să îşi intre în drepturi, şi vitrinele Teilor se îmbracă în haine de sărbătoare, bijuteriile din aur roz fiind asortate cu geme în nuanţe pământii, cu cuarţ fumuriu, asortate cu vremea de afară.

Cuarţul este însă îmbrăţişat de o salbă de diamante care îl pun în valoare. Pentru un strop de culoare, colecţia Teilor cuprinde şi piese în tonuri vii de roz pudrat, roşu sângeriu, alb sidefiu sau albastru turcoaz datorită ametistelor, granatului roşu, perlelor sau al topazelor albastre. Diamantele vin să completeze fiecare piesă, oferindu-i un strop în plus de strălucire.

Colecţia de toamnă Teilor este dedicată femeii puternice şi sofisticate,  bijuteriile fiind extrem de versatile prin complexitatea culorilor pietrelor şi unicitatea notei de design. Piesele îmbină pasiunea pentru artă a maeştrilor bijutieri cu ştiinţa ce stă în spatele selecţionării pietrelor preţioase.

Bijuteriile sunt disponibile în reţeaua de magazine Teilor şi online, pe teilor.ro.