După Afaceri

Cele mai spectaculoase hoteluri subacvatice

30 ian 2015 563 afişări
Din aceeaşi categorie

Dacă anul aceasta ai decis că te-ai plictisit de veşnicul concediu în Grecia, Turcia sau chiar Croaţia şi îţi doreşti câteva zile de vacanţă într-un loc special, avem noi câteva propuneri pentru tine. Şi chiar dacă nu te vei simţi chiar ca Mica Sirenă, cu siguranţă, experienţa va fi una de neuitat. Pentru că am ales pentru tine cele mai spectaculoase hoteluri subacvatice.

Resorts World, Sentosa, Singapore

Dacă acvariile ţi se par fascinante, atunci acesta este hotelul perfect pentru tine, pentru că nu vei găsi loc mai potrivit de vacanţă decât acesta: apartamente care se întind pe dou etaje, situate pe o latură a unuia dintre cele mai mari şi mai spectaculoase acvarii din lume. La etaj ai piscină privată, care se află deasupra suprafeţei apei acvariului, iar când cobori la nivelul inferior poţi lenevi în jacuzzi în timp ce admiri peştii coloraţi sau poţi sta în pat întrebându-te dacă pisicile acelea de mare atât de drăguţe chiar sunt veninoase.

The Manta Resort, Pemba Island, Zanzibar

Sunt sigură că în ultima vreme ai auzit din ce în ce mai des despre Zanzibar şi, crede-mă pe cuvânt, este un loc unde chiar merită să ajungi. Şi dacă te-ai decis să pleci acolo în vacanţă, adaugă şi The Manta Resort la experineţa ta. Pentru că aici ai, practic, trei tipuri de experineţe într-o singură zonă de cazare. Poţi face plajă pe terasa de pe acoperiş, poţi lua o cină romantică pe platforma de la suprafaţa apei sau poţi efectiv dormi împreună cu peştii. Doar că nu în sensul acela din filmele cu mafioţi. Şi totul pentru o nimica toată: 1500 de dolari pe noapte. În preţ este inclusă cazarea, regim de masă all inclusive şi toate tratamentele Spa pe care ţi le poţi imagina. Şi asta pentru două persoane. Nu-i aşa că în aceste condiţii preţul nu mai pare atât de mare?

Mai multe detalii si GALERIA FOTO aici