Gastronomie

Clubul Tribute investeşte 1,5 mil. euro pentru extinderea pe litoral

20 apr 2012 518 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Indiferent de situaţia economică incertă câteva dintre cluburile bucureştene îşi pregătesc intrarea în noul sezon cu planuri de extindere şi pe litoral. Clubul Tribute este un club relativ tânăr, deschis de doi ani şi jumătate în Bucureşti şi de anul trecut la mare, în Mamaia.

"Cifra de afaceri a fost într-o continuă creştere, ca şi numărul de clienţi şi diversitatea lor. Am încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri ce depăşeşte 1 milion de euro, iar estimăm ca în acest an cifra de afaceri sa depăşească 2 milioane de euro având în vedere investiţile făcute, caracterul permanent al clubului cât şi adaptarea raportului preţuri-servicii la situaţia economică, cu scopul de a mări plaja de clienţi.

Am redus preţurile şi am crescut numărul servicilor", declară pentru ZF Dan Cociş, manager Tribute Bucureşti şi Tribute Summer Residence Mamaia. Anul acesta Tribute Summer Residence îşi anunţă deschiderea pe 21 aprilie. Pregătirile pentru vară anunţă amenajarea celei mai mari plaje private de pe litoral şi includ inaugurarea unui club cu o capacitate de peste 1500 de persoane în care a fost construită cea mai mare scenă din cluburile de la malul mării, ce măsoară peste 15 metri lungime. Tot vara aceasta Tribute va deschide un beach bar şi un restaurant tip Grill&Salad cu o capacitate de 150 de locuri, va dispune de o pisicină cu 60 de locuri şi zonă lounge, de terenuri de sport pe plajă şi de un spaţiu de joacă pentru copii.

Se vor extinde, totodată, şi locurile de parcare, de la 100 disponibile în prezent la peste 400. Investiţia în Tribute Summer Residence a fost de 1 milion şi jumătate de euro. "În jur de 1,1 milioane au fost cheltuiţi anul trecut, iar lucrările de extindere din acest an au mai costat 400.000 de euro.

Acestea includ amenajarea plajei, a barului, a terenurilor de sport, a locurilor de joacă pentru copii, a zonei de piscină şi a restaurantului tip Salad&Grill", adaucă Cociş. Acesta spune că se aşteaptă ca investiţia să fie recuperată în 3- 4 ani deşi "având în vedere perioada scurtă a sezonului estival şi faptul că mersul la mare s-a transformat mai mult în turism de weekend s-ar putea ca recuperarea investiţiei să ne ia mai mult decât am prevăzut.