După Afaceri

Cu tableta în piscină

22 iul 2014 639 afişări de Bogdan Petre
Din aceeaşi categorie

Dacă cumva sunteţi în căutarea unui companion permanent, uşor, subţire şi bun pentru o paletă diversificată de activităţi electronice, vă puteţi îndrepta atenţia către noua tabletă Sony Xperia Z2 LTE.

Aceasta are o siluetă de numai 6.4mm, o greutate de 439 de grame şi este rezistentă la apă, astfel că poate fi utilizată cu încredere în cele mai diverse situaţii, în deplasări sau acasă, pentru petrecerea timpului liber într-un mod plăcut.

Tableta Sony vă pune la  dispoziţie o fişă tehnică de ultimă oră, cu un ecran IPS de 10.1 inchi şi cu o rezoluţie 1920x1200, un procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.3Ghz, 3GB memorie RAM, stocare internă de 16GB expandabilă prin carduri microSD cu o capacitate de până în 128GB, o cameră principală de 8 Mpix şi încă una frontală de 2 Mpix, Wi-Fi de tip AC şi modul 4G, pentru accesarea internetului de aproape oriunde.

Este o tabletă performantă, bună pentru orice activitate mobilă compatibilă cu sistemul de operare Android şi are un preţ de aproximativ 2800 lei. www.emag.ro.