După Afaceri

Cum arată ediţia de anul acesta a celui mai renumit calendar din lume. Ce vedetă se află în prim planul Campari. Galerie FOTO

28 nov 2014 1728 afişări de Mădălina Dediu Panaete
Din aceeaşi categorie

Cea de-a 16-a ediţie de colecţie a Calendarului Campari 2015 intitulat “Mythology Mixology” o are în prim plan pe actriţa de origine franceză Eva Green.

Calendarul Campari 2015, disponibil şi în România, este publicat în numai 9.999 copii şi nu va fi vândut, însa va fi distribuit către „toţi prietenii Campari în mediul internaţional, confirmându-şi încă o dată statutul de obiect de colecţie”, se arată într-un comunicat trimis de companie. Campari, o băutură spirtoasă produsă de grupul italian cu acelaşi nume, este importată şi distribuită în România de compania PPD România, care este şi partenerul de pe plan local al Diageo – cel mai mare producător de băuturi spirtoase premium din lume. 

Ediţia din acest an a calendarului este dedicată celebrării istoriei băuturii ce emană pasiune şi poveştilor celor mai iubite doisprezece cocktail-uri clasice, având ca ingredient principal pasiunea. Fiecare lună este dedicată unui cocktail clasic şi descrie în imagini frumoasele şi prea puţin cunoscuteleanecdote, poveşti si curiozităţi din spatele fiecarei reţete iconice.

De la clasicul cocktail Negroni, creat de insusi contele Camillo Negroni în 1919 , la contemporanul Campari Orange Passion Campari, un twist modern al clasicului Campari Orange, fiecare pagină a calendarului explorează şi celebrează reţete care au trecut testul timpului.

În spatele fotografiilor celei de-a 16-a ediţie a celui mai renumit calendar din lume este Julia Fullerton-Batten, un fotograf recunoscut la nivel mondial şi totodată prima femeie fotograf care a stat în spatele aparatului de fotografiat pentru proiectul anual Campari.