După Afaceri

Cum arată noul Mercedes-Maybach S600

21 nov 2014 3128 afişări
Din aceeaşi categorie

Mercedes a prezentat la salonul auto de la Los Angeles rivalul lor pentru Bentley Flying Spur şi Rolls-Royce Ghost. Şi e un rival pe cinste.

Au trecut doi ani de când brandul Maybach a fost tras pe linie moartă din cauza interesului din ce în mai mic din partea cumpărătorilor. Însă promisiunea Mercedes a fost că vom mai auzi de Maybach. Astăzi, 19 noiembrie 2014, Mercedes face public Maybach-ul S600, versiunea exclusivistă a luxosului S-Class, în cadrul unei lansări simultane la saloanele auto de la Los Angeles şi Guangzhou.

Prin revenirea sa ca sub-brand Mercedes-Benz, Maybach va deveni un sinonim pentru luxul suprem al nemţilor, exact cum AMG desemnează performanţele de top. Cu toate aceastea, nu te aştepta să vezi tratamentul Maybach aplicat tuturor modelelor din gama producătorului, aşa cum majoritatea modelelor au primit sigla AMG. Deci nu, nu vom vedea un A-Class Maybach - însă aşteptăm cu nerăbdare un viitor GLS Maybach...

Aşadar, ce anume face un posesor de S500 4MATIC să se simtă sărman prin comparaţie cu un Maybach S600? Ei bine, este suficient să arunci o privire la interior pentru asta. S-Class-ul Maybach este cu 200 de milimetri mai lung decât modelul standard (ajungând la 5.453 mm), creştere în lungime care vizează în mod direct ampatamentul (care măsoară acum 3.365 mm). Portierele faţă au fost mişcorate cu 6,6 centimetri, spaţiul câştigat fiind folosit pentru a augmenta partea din spate.

GALERIE FOTO si mai multe detalii aici