Style

De ce să cumperi o casă când poţi cumpăra o insulă?

01 nov 2011 2860 afişări de Ioana Mîţu
Din aceeaşi categorie
De ce să cumperi o casă când poţi cumpăra o insulă?

Ashton Kutcher plăteşte lunar 36.000 de euro pentru întreţinerea unei rulote de lux iar designerul Vera Wang şi-a cumpărat o casă de 10 milioane de euro. Prin urmare, pentru celebrităţi, achiziţionarea unei insule pare doar un pas firesc, iar cea mai recentă ofertă de acest gen este insula San Spirito. Aceasta e situată într-o lagună, la doar 10 minute distanţă de mers cu barca de piaţa San Marco, din Veneţia. Iar preţul de achiziţie este de doar 28 de milioane de euro.

Insula privată are 3.500 de metri pătraţi "pavaţi" cu structuri istorice şi în plus, potenţial de construcţie de încă 4.500 metri pătraţi.

Locaţia este perfectă pentru construirea unui hotel prestigios sau pentru a ridica un proiect rezidenţial de lux, dar şi pentru a intra în posesia unui star excentric.

"Investitorii au posibilitatea unică de a personaliza insula după cum doresc" , a spus Massimo Sporito, manager la compania Colliers International din Italia.

"Piaţa locală de imobiliare nu este afectată de criză datorită unei cereri mari pentru proprietăţi de lux", adaugă acesta