ZF 24

Halloween în Bucureşti: unde se organizează petreceri

31 oct 2012 38747 afişări de Alina Dan - Mediafax
Din aceeaşi categorie
Halloween în Bucureşti: unde se organizează petreceri

Petrecerile de Halloween au început anul acesta mai devreme, încă din weekend, când mall-urile, cinematografele şi cluburile bucureştene au fost vizitate de cei dornici să-şi demonstreze ingeniozitatea în materie de costumaţii înfricoşătoare. Sărbătoarea propriu-zisă, Halloween, este marcată calendaristic miercuri, când o parte din cluburi şi doar câteva dintre mall-urile din Capitală mai au organizate petreceri tematice.

Astfel, miercuri, Sun Plaza se transformă în Casa Ororilor. Cele mai cunoscute personaje din filme horror vor defila pe holurile centrului comercial, iar cei mici şi cei mari deopotrivă pot asista la o demonstraţie ingenioasă de sculptură în dovleci, unde vor învăţa cum să facă cele mai înspăimântătoare decoraţiuni de Halloween.

Tot miercuri, Băneasa Shopping City îşi întâmpină clienţii cu o serie de surprize. Atât cei mici, cât şi cei mari vor putea să se fotografieze alături de personaje şi decoruri înfricoşătoare sau pot colinda magazinele unde vor fi întâmpinaţi cu bomboane şi alte dulciuri specifice.

În Liberty Mall şi în Plaza România se petrece la film, deoarece organizatorii au pregătit un maraton de producţii cinematografice cu zombie, Dracula şi toate personajele nelipsite de Halloween. Vedeta va fi celebra animaţie "Hotel Transylvania", care va putea fi vizionat 3D, dublat în limba română.

Tot de Halloween, Bucureşti Mall îşi transformă vizitatorii în personajul preferat. Invitaţi sunt eroi din seriile Cartoon Network - Ben Ten şi Scooby Doo -, ale căror superputeri sunt gata să facă faţă oricăror situaţii. Premii şi costume dintre cele mai diverse îşi dau întâlnire miercuri, începând cu ora 17.00, cu cei care sărbătoresc cu voie bună în fiecare zi. Timp de patru ore se vor desfăşura ateliere de face painting, momente magice cu dovlecei decoraţi, totul într-o atmosferă presărată cu premii şi, din partea casei, gratuit, vată de zahăr pentru toţi participanţii.

La Terra Park, sărbătoarea de Halloween începută încă de vineri va continua până pe 2 noiembrie cu ateliere de creaţie de costume şi peruci haioase, cu poveşti înfricoşătoare despre vampiri şi ateliere de origami în cadrul cărora vor putea fi confecţionate felicitări.

Însă, ca în fiecare an, cele mai ofertante din punct de vedere al petrecerilor cu tematică de Halloween sunt cluburile. La Coyote Cafe este Halloween Karaoke şi DJ Party, în Centrul Vechi, la Tephra se organizează Halloween Scarry Make-Up Party, cu dovleci scobiţi şi machiaje inedite, iar în True Club, Alina Toma şi True Band vor întreţine atmosfera şi vor premia cele mai reuşite costumaţii. La aceste petreceri intrarea este liberă.

Citiţi mai mult despre cum sărbătoresc bucureştenii Halloween pe www.mediafax.ro