Travel

Imagini înşelătoare ale destinaţiilor de vacanţă

15 feb 2011 87 afişări de Descopera
Din aceeaşi categorie

Nu de puţine ori, ne alegem destinaţiile de vacanţă orientându-ne (şi) după imaginile pe care agenţiile turistice sau hotelurile le folosesc în campaniile de promovare a pachetelor pe care le oferă - chiar dacă ştim deja, din înţelepciunea bătrânilor, că "nu este bine să te iei după aspect".

Portalul de turism Oyster.com trage un foarte plastic şi de impact semnal de alarmă privitor la criteriile opţiunilor noastre pentru relaxare.

Astfel, reprezentanţi Oyster au vizitat, incognito, mai multe hoteluri şi destinaţii de vacanţă populare din toată lumea şi au realizat sute de fotografii ale acestor locuri, pentru ca vizitatorii site-ului, aflaţi în căutare de idei, să ştie bine ce aleg.

Pentru a evidenţia cât mai eficient adevărul, realizatorii paginii de Internet au realizat o galerie foto, în care compară direct imaginile "îngrijite", de marketing turistic, cu cele realizate de ei în exact aceleaşi locaţii. Rezultatele sunt cel puţin amuzante. Citiţi mai mult despre imagini înşelătoare ale destinaţiilor de vacanţă pe www.descopera.ro