Ceasuri & Bijuterii

Maurice Lacroix la Festivalul de Film de la Zürich

01 oct 2009 38 afişări
Din aceeaşi categorie

Faptul ca Maurice Lacroix este singurul partener orologer al Festivalului de Film de la Zürich ar fi trebuit sa fie o stire cel putin interesanta, insa a fost oarecum umbrit, ca de altfel intreg festivalul, de lovitura de teatru care a fost arestarea lui Roman Polanski pe teritoriu elvetian, in baza unui mandat emis in urma cu 32 de ani.

Pe de alta parte, aventurile lui Polanski au adus cea de-a cincea editie a festivalului in atentia intregii lumi, astfel incat parteneriatul cu Maurice Lacroix va avea o audienta mult mai mare. Special pentru eveniment, brandul elvetian de ceasuri a creat o editie limitata compusa din 20 de exemplare. De asemenea, Maurice Lacroix sponsorizeaza regizorii care castiga premiile pentru cel mai bun documentar, cel mai bun film si cel mai bun film in limba germana. In ceea ce priveste premiul publicului, Maurice Lacroix face cadou un ceas atat regizorului peliculei castigatoare, cat si unuia dintre spectatorii care au votat la aceasta categorie.

"Filmele sunt martori ai vremurilor, ai timpului, spun povesti si descriu evenimente, prezinta portrete ale oamenilor, un anumit moment sau context istoric, reusind sa transmita emotii puternice. Timpul si emotiile sunt si temele brandului nostru…", a spus CEO-ul Maurice Lacroix, Martin Bachmann, comentand parteneriatul dintre marca orologera si festivalul de film.

Festivalul de Film de la Zürich se incheie duminica, 4 octombrie, dupa ce, timp de 11 zile, publicul va fi vizionat peste 50 de premiere europene si mondiale, de la productii hollywoodiene pana la pelicule de arta.