Gastronomie

Nunta lui Kate Middleton "sponsorizată" de părinţi cu 100.000 lire sterline

18 apr 2011 169 afişări de Traian Terzianm
Din aceeaşi categorie
Nunta lui Kate Middleton sponsorizată de părinţi cu 100.000 lire sterline

Nunta lui Kate Middleton cu prinţul William, care va avea loc pe 29 aprilie, va fi achitată de către părinţii miresei, aceştia plătind pentru toate costurile nunţii, inclusiv pentru luna de miere, informează The Sunday Times.

Părinţii lui Kate, Carole şi Michael Middleton, vor contribui financiar la nunta celor doi care include cazarea la hotel pentru ultima noapte de celibatară a fiicei lor, îmbrăcămintea domnişoarelor de onoare, rochia de mireasă, dar şi luna de miere despre care nu se ştie unde va fi petrecută.

Părinţii vor plăti pentru mai multe apartamente la hotelul Goring din districtul Belgravia din Londra, inclusiv pentru un apartament cu două dormitoare şi cinci cmare pentru Kate şi sora sa, Pippa, care va fi şi domnişoară de onoare. Factura totală care include chiria apartamentului regal şi a mai multor camere modeste va fi de 20.000 lire sterline.

Regina Elisabeta a II-a, bunica lui William, va organiza un cocktail ce va urma după finalizarea slujbei de la catedrala Westminster şi unde vor fi prezenţi 600 de invitaţi. Seara, va avea loc un dineu la palatul Buckingham la care vor participa 300 de invitaţi şi care va fi urmat de o serată dansantă.