Style

O altă specie de vară

23 iul 2014 220 afişări de Roxana Petrescu, Ioana David, Radu Racu
Din aceeaşi categorie

Dragoste la prima vedere pentru un velier, urmată de o achiziţie rapidă. „Dorm puţin, aleg rute, ajut la ridicarea velelor. Şi nu pentru că nu aş avea încredere în echipaj, e vorba de pasiune.“

Opt ore. Maximum. O cursă de 3,8 kilometri înot, 180 de kilometri de ciclism, 42 de kilometri de alergare. Bicicleta în bagaj. Nu pleacă la drum fără ceasul cu GPS.

O săptămână. Marea Britanie, Elveţia, India. Două avioane vintage, cu istoria celui de-Al Doilea Război Mondial pe aripi. „Sunt fascinat de aviaţie.“

Nu sunt nişte cuvinte fără rost, ci coordonatele de relaxare a trei oameni pentru care termenul de vacanţă nu s-a inventat, dar pentru care au fost create pauze scurte pentru „exersarea“ pasiunilor.

Citiţi în ediţia printată a După Afaceri Premium, care apare pe 25 iulie,  poveştile despre pasiuni spuse de Gabriel Comănescu, omul care controlează Grup Ser­vicii Petroliere, compania de foraj marin din grupul Upe­trom, Sebastien Delen, directorul biroului local al pro­ducătorului de jocuri Ubisoft (pentru cei care nu ştiu, este unul dintre cei mai mari producători de jocuri la nivel mondial), şi Stephen Stead, şeful din Europa de Est şi statele CIS al companiei farmaceutice indiene Ranbaxy.