Style

O companie de software din Marea Britanie angajează programatori... nudişti

07 apr 2011 354 afişări de Traian Terzianm
Din aceeaşi categorie
no title

O companie de software din Buckinghamshire caută să angajeze programatori care să lucreze dezbrăcaţi, scrie orange.co.uk.

La Nude House angajaţii lucrează aşa cum au fost lăsaţi de natură, într-un birou "cald şi privat". Compania vrea acum să mai angajeze oameni care vor să lucreze dezbrăcaţi. "Din câte ştiu nu este primul birou de vânzări pe internet care angajează programatori nudişti din Marea Britanie", a spus Chris Taylor, purtătorul de cuvânt al companiei, precizând că salariile sunt destul de ridicate.

"Este foarte greu însă să facem reclamă la un astfel de job- multe persoane confundă faptul că dacă vor lucra într-un loc fără haine, vor trebui să facă alte lucruri şi nu vânzări", a completat acesta, explicând că sexul nu are nicio legătură cu acest job. "Noi ne axăm doar pe vânzări şi pe abilităţile tehnice ale persoanelor pe care vrem să le angajăm", a adăugat Taylor.

În plus, consumatorii nu vor şti niciodată că persoana se află în faţa calculatorului este dezbrăcată. Nude House are o companie asociată, Songbird, unde angajaţii fac exact acelaşi lucru, dar îmbrăcaţi.