Travel

Piaţa de avioane private a început să crească

20 iul 2010 173 afişări
Din aceeaşi categorie
Piaţa de avioane private a început să crească

Piaţa avioanelor private a început din nou să crească - oficialii companiei americane de avioane private New Flight Charters spun că numărul de rezervări a crescut cu 76% în iunie comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut - "un rezultat excelent atât pentru compania noastră cât şi pentru industrie în general". Aceştia susţin că în prima jumătate a lui 2010 numărul de rezervări a crescut cu aproape un sfert pe zborurile interne americane dar şi pe rutele Canada, Mexic, Marea Britanie şi Italia.

Ca răspuns la cererea din ce în ce mai mare companiile au devenit specializate în a oferi cât mai multe facilităţi clienţilor lor. În iunie, British Airways a anunţat un parteneriat cu CitationAir în urma căruia a lansat un nou serviciu - avioane private pe rutele americane şi caraibiene pentru 6.000-10.000 de dolari pe oră.

Ofertele din Londra includ şi ele zboruri către şi dinspre coasta Smeralda din Sardinia şi insula grecească Mykonos pentru 16.500 de lire sterline şi respectiv 23.500 de lire sterline. Iar Mark Bower de la site-ul de rezervări online lastminute.com a declarat pentru AFPrelaxnews că numărul clienţilor care cer "călătorii de lux" este în continuă creştere.