Travel

Să fii plătit pentru a mânca şi a te plimba. Care sunt cele mai frumoase job-uri din lume

07 mar 2011 416 afişări de Traian Terzianm
Din aceeaşi categorie
Să fii plătit pentru a mânca şi a te plimba. Care sunt cele mai frumoase job-uri din lume

Imaginaţi-vă că sunteţi plătiţi ca să mâncaţi îngheţată toată ziua sau să mergeţi şi să staţi la plajă. Sună a vacanţă pentru unii dintre noi însă pentru alţii acestea sunt locurile lor de muncă, scrie CNBC.com.

Un astfel de exemplu este Paul Monagham, care conduce echipa de ingineri a Red Bull Formula Unu, sau Kirsten Schimoler, al cărui job este să vină cu noi arome la îngheţata Ben&Jerry. Alice Shin este plătită să deguste mâncarea de pe tot continentul asiatic şi mai apoi să scrie pe blog.

Acestea sunt doar trei din persoanele care au cele mai frumoase locuri de muncă din lume.

Ambasador al turismului

Ben Southall a câştigat acum doi ani de zile titlul de "Omul cu cel mai bun job din lume". Acesta nu trebuie decât să meargă la plajă, să facă scufundări, poze şi mai apoi să scrie despre toate acestea pe blog. Ce poate fi mai frumos?

Kirsten Schimoler- creator de îngheţată

Încă din adolescenţă Kirsten Schimoler degustă îngheţată. În prezent, aceasta creează arome noi pentru compania Ben&Jerry.

Alice Shin- Ambasador culinar

Alice Shin este plătită să deguste mâncarea de pe tot continentul asiatic şi mai apoi să scrie pe blog.

Oameni care testează luna de miere

Denise Duffield-Thomas şi-a stabilit un target: să călătorească de-a lungul globului cu soţul său Mark. La un moment dat o prietenă i-a trimis o poveste despre o companie irlandeză care caută un cuplu care să călătorească în jurul lunii şi să testeze destinaţii pentru luna de miere. Aceasta a aplicat şi a câştigat job-ul, învingând peste 30.000 de competitori. Jobul lor este să testeze destinaţii de vacanţă, să le facă poze şi videoclipuri şi să scrie pe blog despre ele.

Paul Monaghan - Inginer de curse de maşini

Paul Monaghan este şeful inginerilor echipei de formula unu a Red Bull.

Cei care îmbracă tricouri în mod profesionist

Carl şi Amy Martin au creat o modalitate prin care toată familia să stea acasă şi să câştige bani. Aceştia împreună cu cei trei copii ai lor poartă tricouri marcate cu numele a diverse companii şi mai apoi scriu pe Facebook,Twitter sau pe bloguri pentru a le face reclamă.