Style

A apărut noul număr al După Afaceri Premium: Ce puteţi citi în el?

27 nov 2015 345 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie

Foarte puţini dintre noi au acces neîngrădit la ultimele noutăţi din gastronomie, travel, auto, ceasuri, bijuterii sau modă. Şi chiar dacă avem acces, intrarea este cel mult ocazională, să fim sinceri. În plus, toţi aceşti guvernatori ai traiului bun se coagulează în cluburi, la fel de secrete şi ele, cu un acces la fel de limitat.

În plină nebunie generată de lansarea celui mai nou film din seria James Bond, După Afaceri Premium şi-a propus să se transforme într-un birou de investigaţii al lifestyle-ului, strategia fiind de a afla chiar de la „agenţii“ care populează această lume  care-i sunt comorile ascunse.

Mai bine de 20 de oameni de afaceri, atreprenori din zona ceasurilor exclusiviste, cei mai cunoscuţi chef-i, executivi din industria băuturilor fine, dezvoltatori de proprietăţi de lux au răspuns „misiunii“ iniţiate de După Afaceri Premium şi ne-au dezvăluit câteva secrete.

Aşa am aflat unde se mănâncă cel mai bun muşchiuleţ de miel din Bucureşti şi de unde poţi cumpăra cea mai bună brânză. La Bunicul Jean aparent se găsesc cele mai bune bomboane, iar la Uptown se gătesc cele mai bune clătite cu spanac. Cel mai deosebit peşte vine în fiecare marţi la restaurantul Joseph al vulcanicului Chef Hadad. Unul dintre cele mai secrete cluburi din Bucureşti îi aduce la un loc pe toţi iubitorii de batiste de buzunar, iar pentru a fi cu adevărat bun, în unele locuri vinul se lasă la decantat chiar şi 24 de ore. Privilegiul este pus doar la dispoziţia celor care ştiu de acest mic secret.

Uneori stai şi te întrebi ce este mai bine de făcut? Să ocroteşti secretele aflate sau să le dai mai departe, să generezi bucurii şi pentru alte categorii de profani?

Noi am ales a doua variantă. Nu vă spunem mai multe despre ce veţi găsi între copertele ediţiei din decembrie a După Afaceri Premium, dar dacă veţi fi curioşi, răsplata va veni înzecit. Vorbim din experienţă.

Nu credem că vom strica farmecul unor locuri pentru că le expunem acum. Curiozitatea este una dintre cele mai sănătoase trăsături umane. În plus, suntem convinşi că la umbra fiecărui secret dezvăluit cresc alte „minuni“ care abia aşteaptă să fie descoperite. Şi tot aşa, la infinit.

 
Roxana PETRESCU este Editor-şef După Afaceri Premium