Style

Cine sunt regii junglei urbane? Aflaţi în noul număr al După Afaceri Premium

28 iun 2015 1076 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie

Am fost în multe oraşe în care după ora zece nu mai aveam de unde să-mi cumpăr ceva de mâncare şi de fiecare dată îmi venea în minte Bucureştiul. Trebuie să fii legat la ochi să nu-ţi dai seama că acest loc pulsează. Petreceri, concerte, festivaluri, expoziţii, lume multă, mereu în mişcare, mereu schimbătoare, din ce în ce mai bună, tot mai tânără. Mă voi contrazice cu oricine spune că Bucureşiul este un oraş urât în care nu ai ce face.

Pornind de la această lume, care vara este din ce în ce mai încinsă, am vrut să vedem care-i sunt de fapt „patronii“ ascunşi, am vrut să aflăm cine sunt oamenii din umbră care au grijă de jungla urbană, am insistat să scoatem la lumină care sunt pasiunile acestor dirijori, care le sunt plăcerile vinovate.

Am vorbit cu oameni care oferă bilete la cele mai mari concerte, cu cei mai mari administratori de bani, cu croitorii de elită, cu cei care asigură adăpostul şi hrana de lux, cu cei care pun pe masă licorile fine şi cu cei care au grijă de trupurile „urbanilor“ de carieră. Nu vă spunem mai multe, ci vă invităm să vă bucuraţi de cover-ul acestei ediţii.

Am ajuns până în Viena, un oraş în care a început să bată de ceva ani un vânt de schimbare, şi am găsit acele accesorii care stau alături de oameni care prin creativitatea lor „înregimentează“ milioane de adoratori. Nu cred că vă sunt necunoscute nume precum David Guetta sau Rolling Stones, doar poate nu ştiaţi ce ceasuri poartă.

Am testat cea mai nouă şi avansată limuzină de lux din lume şi am stat la masă cu oameni care prin decenii de muncă şi inspiraţie reuşesc cumva să rămână mereu actuali. Generaţie de generaţie. Fără greş.

Am testat vinuri cu experţi în domeniu şi am învăţat să ne păstrăm mintea limpede pentru a vă povesti mai departe ce am aflat.

Aveţi un pic de curaj şi lăsaţi-vă pe mâinile noastre în acest aer plin de parfumul schimbării.

Bine aţi venit în junglă!