Style

Costume care vor fi întotdeauna la modă. Galerie foto

29 apr 2014 1605 afişări
Din aceeaşi categorie

Ai nevoie de un costum nou? Nu eşti sigur în ce stil să investeşti? Îţi prezentăm 10 stiluri de costume atemporale.

1. Costumul cu dungi

În funcţie de laţimea dungilor, acest tip de costum poate fi o alegere destul de îndrăzneaţă. Se potriveşte persoanelor mai plinuţe, pentru că dungile verticale alungesc optic corpul, iar cel care îl poartă va părea mai înalt. Dacă te simţi îndrăzneţ, poţi alege o cămaşă şi o cravată tot în dungi sau o cămaşă uni şi o cravată tricotată din mătase.


2. Costumul negru cărbune

Dacă îţi cauţi un costum negru, îţi recomandăm să alegi unul negru cărbune. Negrul te duce cu gândul la o ţinută de înmormântare sau la uniformele din industria hotelieră. Există opţiuni nelimitate de a combina un costum negru cărbune cu cămaşa şi cravata.


3. Costumul din in

În lunile de vară, costumele din in sunt o modalitate practică de a face faţă căldurii. Poartă o cămaşă cu guler club şi o cravată tricotată din mătase pentru un look de anii '20, inspirat de ţinutele din filmul The Great Gatsby. De asemenea, poţi purta acest costum cu o cămaşă şi o cravată în culori îndrăzneţe şi o curea din piele şi pantofi deschişi la culoare.


Citiţi mai multe despre cele 10 costume care vor fi întodeauna la modă: http://www.gq.ro/style/12540562-zece-costume-care-vor-fi-mereu-la-moda.