Style

Idei aromate de Valentine's Day: Ce esenţe pentru cucerit inimile recomandă parfumierii. Galerie Foto

13 feb 2017 295 afişări de Alina-Elena Vasiliu
Din aceeaşi categorie
De Valentine’s Day, toate drumurile duc la... inimi. Iar calea cel mai uşor de găsit e presărată cu parfumuri care să indice sensul corect. Iubirea de După Afaceri Premium are arome irezistibile, iar ca bonus vă oferim trucuri care să completeze oferta de sărbătoare. 
 

Casa de parfumuri Diptyque cultivă gustul excepţional pentru artă, creând colecţii noi în colaborare cu artişti renumiţi. Special pentru Valentine’s Day, Diptique a creat o colecţie cu un design aparte, realizat pe bază de hârtie domino, elemente florale sau geometrice, care întruchipează parfumul floral de trandafir al colecţiei. Lumânarea şi ovalul parfumat (obiect decorativ - n.red.) Rosa Mundi şi parfumul multiuse Eau Dominotée ilustrează expresia naturală proaspătă a speciei de trandafiri Rosa Mundi, îmbinată cu note fructate sau verzi, pentru a crea o colecţie unică rafinată.

Produse disponibile în parfumeriile Beautik.

 

Beyond Love, prohibited, by Kilian, este asemenea unui elixir interzis. Ingre­dientul principal, tuberoza, este un compus afrodiziac, cu efect seducător şi ademenitor, prin incandescenţa şi opulenţa sa, fiind un puternic stimulent olfactiv, declan­şator al instinctului carnal.

Produs disponibil în parfumeriile Madison.

 

Reflectând adevăratul spirit al feminităţii clasice, prezent în femeia modernă, Lilac Love de la Amouage îndeamnă la explorarea cât mai liberă a sentimentelor şi a trăirilor ascunse în adâncul inimii. Notele de cacao şi de tonka, scăldate în apa de trandafir, transformă acest minunat parfum într-o armă a seducţiei, lăsând în urma sa un miros senzual. Un parfum delicios în care ingredientele se contopesc ca două trupuri conduse de instincte.

Produs disponibil în parfumeriile Elysée.

 

 

Cu toţii ştim că lumânările parfumate ajută la crearea unei atmosfere romantice. O cameră plină cu lumânările Love de la Amouage este reţeta perfectă pentru seara de Valentine’s Day, pentru notele pasionale de trandafir, acordurile de patchouli şi mosc.

Produs disponibil în parfumeriile Elysée.

 

 

Iniţiala „V“ din Narcotic V este simbolul zeiţei Venus, iar scopul acestui parfum este de a crea un efect narcotic în jurul purtătoarei. Din nou, tuberoza este ingredientul principal, împărăteasa seducţiei şi a senzualităţii, căreia i se alătură regina florilor, iasomia, pentru a intensifica efectul celei dintâi.

Produs disponibil în parfumeriile Madison.

 

 

Cio Cio San - Parfum MDCI reprezintă latura romantică şi fericită a iubirii. Este o iubire pură a unui suflet care sacrifică absolut totul în numele dragostei. Este o iubire eternă, sinceră şi nostalgică, plină de amintiri fericite. Este parfumul perfect pe care trebuie să-l purtăm atunci când dorim să ne amintim de un moment special din viaţa noastră, precum ziua în care celebrăm dragostea.

Produs disponibil în parfumeriile Elysée.

 

 

Parfumul pentru păr Styling, semnat de Balmain Hair Couture, reprezintă eleganţa, luxul şi feminitatea duse la un alt nivel. Este soluţia perfectă dacă îţi doreşti un păr frumos, sănătos şi strălucitor. Produsul asigură un finisaj catifelat şi mătăsos, în timp ce amestecul unic de note de parfum va învălui părul fir cu fir şi te va transpune în atmosfera zilei de Valentine’s.

Produs disponibil în Sole Shop.

 

Lansată în 2000, compoziţia Musc Ravageur, de la Frederic Malle, a fost un punct de cotitură în istoria parfumurilor orientale cu note de ambră. Un parfum senzual, puternic, dar perfect controlat, dramatic şi misterios. Parfumierul Maurice Roucel l-a creat precum un „act de seducţie şi generozitate“. Se deschide cu note explozive de bergamotă, mandarină şi scorţişoară, cu un aport gourmand, deci stimulent al simţurilor, şi migrează către vanilie, mosc şi ambră animalică. Un par­fum sexy, car­nal, opulent şi învăluitor, într-un cuvânt - răvăşitor.

Produs disponibil în parfumeriile Madison

 

 

Pudra de păr Styling, semnată de Balmain Hair Couture, este potrivită pentru toate tipurile de păr, oferind volum maxim de la rădăcină. Oferă textură fiecărui fir de păr pentru coafuri bine structurate, definite şi flexibile, cu un aspect mat de lungă durată. Volumul obţinut te va scoate din anonimat, mai ales de Valentine’s Day.

Produs disponibil în Sole Shop.

 

 

Trandafirul roşu, floarea pasiunii şi a dorinţei, este ingredientul-cheie din această cremă de corp Lyric Woman, de la Amouage. Faţeta sa întunecată, o ilustrare perfectă a feminităţii, puterii şi pasiunii, trezeşte dorinţe ascunse. Datorită ingredientelor sale active, precum glicerină, alge, unt de shea şi de cacao, pielea devine delicată, ca o armă seducătoare, care, la atingere, dă frâu liber tentaţiilor.

Produs disponibil în parfumeriile Elysée.

 

 

Faţetele animalice ale notelor de vanilie din Absolute Aphrodisiac, de la Initio Parfums Privés, se dezlănţuie sălbatic, alunecând senzual pe piele. Euforia dansului carnal trezeşte instinctele feline, atrăgându-ne în jocul periculos al seducţiei. O esenţă cu ade­vărat afrodiziacă.

Produs disponibil în parfumeriile Elysée.