Style

În culisele luxului: Care a fost rezultatul întâlnirii dintre Steven van Groningen, chef Joseph Hadad şi un homar de 500 de grame

22 sep 2014 3915 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie

Printre cuţite de bucătărie cu tăişuri periculoase, aburi ispitirori şi ingrediente secrete a avut loc o întâlnire savuroasă între unul dintre cei mai importanţi bancheri locali, împătimit al alimentaţiei sănătoase, şi unul dintre cei mai cunoscuţi chef-i din România, neconvenţional şi exotic, întocmai ca reţele pe care şi le imaginează. Între cei doi protagonişti, Steven van Groningen, preşedintele Raiffeisen Bank România, şi chef Joseph Hadad, a apărut la un moment dat un homar. Intervenţia lui a fost de scurtă durată, dar absolut delicioasă.
Acesta ar fi un scurt rezumat al sesiunii de live cooking realizată de Steven van Groningen şi chef Joseph Hadad, întâlnirea dintre cei doi având loc la invitaţia lansată de După Afaceri Premium, suplimentul de lifestyle al Ziarului Financiar. Pentru numărul aniversar, După Afaceri Premium a dorit să fie cu un pas mai aproape de industria luxului, dar nu oricum, ci printr-un proiect editorial unic. Astfel, am invitat opt oameni de afaceri şi le-am făcut cunoştinţă cu opt oameni care pot fi caracterizaţi drept insideri ai industriei luxului. Alături de ei am experimentat gastronomia de lux, am testat bestii pe patru roţi, am aflat cum se fac costumele perfecte.
Steven van Groningen şi chef Joseph Hadad sunt doi dintre cei 16 oameni care au acceptat propunerea După Afaceri Premium.

Va invităm să descoperiţi alte şapte întâlniri inedite în paginile ediţiei aniversare a După Afaceri Premium, care va fi publicată pe 3 octombrie, şi să vedeţi galerii foto uimitoare cu cei implicaţi în acest proiect pe www.da.zf.ro.
În plus, veţi găsi reţeta special concepută de chef Joseph Hadad pentru întâlnirea cu Steven van Groningen. Câteva ingrediente rămân totuşi secrete.