Style

Cum şi-a început anul 2018 Andreea Altay, acţionar în cadrul magazinelor multibrand Victoria Gallery: De cele mai multe ori, noul an mă găseşte în Bucureşti. Când activezi în retailul de modă şi frumuseţe, în această perioadă munceşti cel mai mult! A doua zi însă, am plecat pentru câteva zile la Paris, oraşul meu de suflet

31 ian 2018 985 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Andreea Altay este acţionar în cadrul magazinelor multibrand Victoria Gallery şi este unul dintre cei doi antreprenori care au adus pe piaţa locală franciza brandului de beauty Anastasia Beverly Hills.

 

Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai din perioada sărbătorilor?

Cel mai frumos Crăciun este cel pe care-l petrec în Transilvania, la mine acasă, iar amintirea cea mai frumoasă este aceea legată de pregătirea mesei de Crăciun, înconjurată fiind de toată familia, când aşteptam colindătorii cu multă voie bună!

 

Ce cadou ţi-ar plăcea să primeşti de Crăciun?

Nu-mi doresc nimic special, mă bucur că sunt înconjurată de toţi cei dragi, că am o familie frumoasă, atât acasă, cât şi în business, şi-mi doresc să am putere să fac cât mai multe lucruri frumoase în viitor.

 

Ce nu lipseşte de pe masa de sărbători?

Turta dulce făcută de sora mea. Aşteptăm curioşi în fiecare an să vedem ce idei noi are.

 

Unde te va găsi noul an?

De cele mai multe ori, noul an mă găseşte în Bucureşti. Când activezi în retailul de modă şi frumuseţe, în această perioadă munceşti cel mai mult! A doua zi însă, am plecat pentru câteva zile la Paris, oraşul meu de suflet.