Style

Louis Vuitton a lansat o colecţie capsulă pentru FIFA World Cup 2018. Cum arată cuferele şi genţile de călătorie. GALERIE FOTO

18 mai 2018 728 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Trofeele FIFA World Cup sunt transportate începând cu anul 2010 în cufere special creionate şi lucrate de de artizanii casei de modă Louis Vuitton în atelierele istorice de la Asnieres.

După colaborarea pentru cupa din Africa de Sud în 2010 şi cea din Brazilia în 2014, Louis Vuitton a întărit colaborarea cu FIFA pentru ediţia 2018 ce va avea loc în Rusia în perioada 14 iunie – 15 iulie. Astfel, casa de modă a creat în premieră o colecţie capsulă de genţi, portofele şi produse de mică marochinerie, inspirată din designul mingii FIFA din 1970. Această ediţie specială de genţi Keepall şi Apollo din piele Epi va fi vândută în magazine doar pe perioada evenimentului din Rusia. În continuare, cufărul care va transporta trofeul FIFA la această ediţie este realizat în atelierele Louis Vuitton de la Asnieres.

Cufărul este realizat din titan şi poartă monogram casei – una dintre cele mai cunoscute din lume. Mai mult, a fost realizat chiar de Patrick Louis Vuitton.

De asemenea, în colaborare cu FIFA şi Adidas, Vuitton a creat pentru colecţionari o serie foarte limitată de cufere speciale care adăpostesc 13 re-ediţii de mingi oficiale de meci, din 1970 până în prezent realizate de Adida, plus o minge creată chiar de Louis Vuitton.