Style

Marina Aristotel, managing director al centrului de estetică corporală şi facială AVRA, povesteşte despre sărbători peste hotare şi amintiri de neuitat

13 ian 2018 613 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Marina Aristotel a fondat alături de soţul său AVRA Aesthetic Institute, un centru de estetică corporală şi facială ce aduce în România tratamente revoluţionare, non-invazive, pentru remodelare şi rejuvenare. Institutul a fost deschis în luna octombrie în Bucureşti, pe strada Paris din inima Bucureştiului.

 

l Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai din perioada sărbătorilor?

Una dintre cele mai speciale amintiri de sărbători a fost atunci când prietenul meu m-a surprins cu o călătorie la New York. Nu doar vizitarea acestui oraş a fost specială, ci faptul că acolo m-a cerut în căsătorie, ceea ce a făcut ca această surpriză să devină memorabilă.

 

Care este cel mai frumos cadou pe care l-aţi oferit de Crăciun până acum?

Cred că unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-am oferit este un portret pe care l-am pictat pentru cea mai bună prietenă. Este special deoarece îmi place să ofer cadouri care au o semnificaţie deosebită pentru cei care le primesc, astfel experienţa de a oferi dar şi de a primi cadouri devine mult mai personală.

 

Ce nu lipseşte de pe masa de sărbători?

Pe masa de Crăciun avem întotdeauna mâncare tradiţională. În România sarmalele sunt nelipsite, iar în Grecia curcanul umplut şi supa de curcan.

 

Unde vă va găsi noul an?

Anul acesta am planificat o vacanţă de familie în Panama. Va fi prima noastră călătorie în America de Sud şi suntem nerăbdători să o descoperim.