Style

Selecţie de produse pentru răsfăţ

21 mai 2015 282 afişări de Roxana Pricop
Din aceeaşi categorie

„În luna mai orice lucru pare posibil“. Cu aceste cuvinte în minte şi cu puţin ajutor de la maeştrii parfumieri, putem pune la cale multe: fie că este vorba despre o evadare din jungla urbană sau de o simplă promenadă „orăşenească“ pe sub teii înfloriţi. Indiferent de modul în care veţi alege să petreceţi înmiresmatele zile de mai, DA Premium propune o selecţie de produse pentru noul anotimp şi noile emoţii.

Pluralitatea, faptul că fiecare dintre noi suntem mai mulţi oameni în acelaşi corp - partener de viaţă sau de afaceri, copil sau părinte - sunt lucruri care îl  inspiră pe parfumierul Francis Kurkdjian, el însuşi mereu altul într-o nouă crea­ţie. „Parfumul Pluriel este inspirat de ideea multiplilor. Suntem atât de mulţi oameni într-un singur corp, ne adaptăm în funcţie de situaţie şi de oamenii care ne înconjoară. Cred că nu există un singur parfum care să ni se potrivească, trebuie să fim deschişi la lucrurile noi şi să experimentăm cât mai mult“, spunea Kurkdjian într-un interviu acordat DA Premium.

Compoziţie multifaţetată, parfumul Pluriel transcende prin libertate şi senzualitate. Parfumierul a folosit acorduri florale de iris, iasomie, lăcrămioare, violete, flori de portocal, vetiver şi patchouli. Parfumul este disponibil în parfumeriile Beautik.

Cu gândul la nopţile de vară ale copilăriei, Lyn Harris, maestru parfumier şi fondatoarea casei Miller Harris, a creat parfumul „Cassis en Feuille“. O creaţie ce se înscrie în stilul nonconformist al casei britanice de parfum şi care face parte din colecţia intitulată Le Jardin d’Enfance. Cu multe faţete, dulce şi acrişor, pe alocuri exploziv, parfumul repune în scenă episoade din trecutul îndepărtat. „Cassis en Feuille“ este o combinţie de note de bergamotă, pară şi coacăze negre, acordate cu note de muşcată şi trandafir, pentru ca la final notele mai grave de cedru şi mosc să dea un caracter misterios-senzual întregii creaţii. „Cassis en Feuille“ este disponibil în parfumeriile Hip-Nose.

Casei franceze L’Artisan Parfumeur nu i-a fost teamă să spargă tiparele. Aducerea esenţelor de fructe de pădure în parfumerie prin lansarea „Mure et musc“ sau a frunzelor de smochin a fost un act de curaj, care s-a dovedit însă un pariu câştigător. Azi parfumul „Mure et musc“ este „un clasic în viaţă“, iar parfumul „Premier Figuer“ împlineşte 20 de ani. Creaţiile L’Artisan, disponibile în România în parfumeriile Beautik, dau de gândit pasionaţilor de parfum care au depăşit graniţa esenţelor florale cuminţi şi previzibile.

Serum no. 3 de la Codage, disponibil în parfumeriile Hip-Nose, conţine o formulă ultraconcentrată ce hrăneşte pielea, ajută la ştergerea semnelor de oboseală şi la regenerarea celulară. O explozie de hidratare, energizare şi detoxifiere pentru piele. Asocierea vitaminelor A,C şi E cu extractul de micro alge şi cu complexul de vitamine B1, B2 şi B12 şi Niacin creşte energia celulară şi contribuie la aspectul uniform al tenului. Codage este diferită de restul companiilor cosmetice moderne întrucât nu este o multinaţională impersonală, ci creaţia a doi fraţi - Amandine şi Julien.

Pentru pasionaţii de aventuri în jungla urbană, Olfactive Studio a lansat în acest an parfumul Panorama. Un parfum verde construit în jurul interesantei note de wasabi japonez. Panorama încorporează mirosul unei jungle urbane, întreţesut în diferite nuanţe de verde (arome ierboase, condimente şi note lemnoase). Parfumul a fost creat de Clement Gavarry care a îmbogăţit creaţia cu note răcoritoare citrice, lămâie şi bergamotă, pentru ca apoi să continue cu frunze de violete şi de smochin, bambus şi iarbă proaspăt tăiată. Parfumul este disponibil în parfumeriile Hip-Nose.

Jocul cu lumina este unul din cele mai vechi trucuri în make-up. Atragerea luminii asupra diferitelor părţi ale feţei conferă contur şi profunzime, iar olandeza Ellis Faas foloseşte aceste trucuri în produsele sale. Perlele din pudra Glow up de la Ellis Faas reflectă şi difuzează lumina pentru un look 3D. Produsul creează un accent seducător pe structura osoasă şi intensifică aspectul sănătos şi tineresc. Mineralele conţinute reduc ridurile fine şi de expresie. Produsul este disponibil în parfumeriile Elysée.