Style

Din vorbă-n vorbă cu Raluca Cîmpianu, OPTIblu: "Un obiect pe care îl port întotdeauna cu mine şi care mă reprezintă sunt ochelarii de soare, fără discuţii! Indiferent de sezon, port cu mine două perechi în geantă"

14 mai 2018 1481 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Raluca Cîmpianu este director general al companiei Optical Network, care operează lanţurile de magazine de optică OPTIblu şi KLARMANN şi care are şi o divizie de distribuţie pentru mărci de rame de vedere şi ochelari de soare precum Dior, Fendi sau Polaroid. Executivul lucrează în companie de aproape 13 ani, iar în mandatul său a pariat puternic pe dezvoltare. Optical Network operează sub cele două branduri o reţea de 46 de magazine la nivel naţional şi se află într-o permanentă expansiune. Înainte de domeniul optică medicală, ea a mai lucrat şase ani într-un business de distribuţie de mărci de parfumerie şi cosmetice de lux.


Un obiect pe care îl port întotdeauna cu mine şi care mă reprezintă ... sunt ochelarii de soare, fără discuţii! Indiferent de sezon, port cu mine două perechi în geantă. Mo­delele mele preferate aparţin mărcilor Linda Farow şi DITA.

Cartea pe care o citesc acum este... „Casa de lângă lac“ de KATE Morton.

Pasiunea mea este... să călătoresc... cât mai mult şi în destinaţii cât mai variate.

Destinaţia de vacanţă pe care aş recomanda-o este... Sunt de fapt mai multe. Toscana sau Capri pentru destinaţii de weekend, iar ca destinaţie exotică, recomand Bali pentru energia pozitivă a insulei.

O descoperire recentă din Bucureşti este... Braseria 5ensi pentru un mic dejun în weekend.

Un monument, muzeu, clădire care m-a impresionat în călătoriile mele este... Aş aminti o expoziţie de Caravaggio la Roma, galeriile Uffizi din Florenţa şi atelierul Brâncuşi din Paris (Centrul Pompidou).

Ceasul pe care îl port la mână este... Longines.

Parfumul meu preferat este... Fundamental de Rubini, un parfum unic, care m-a fascinat din primul moment.

Beau întotdeauna cu plăcere... un pahar de vin alb, preferatul meu este Cervaro della Sala.

Primul lucru pe care îl fac când ajung într-un oraş nou este... să mă plimb şi să simt vibraţia oraşului. După epuizarea plăcută a plimbării, îmi place pur şi simplu să stau la o terasă la un caffe latte şi să privesc oamenii.

Cea mai recentă achiziţie exclusivistă este... o rochie Alexander McQueen. Nu sunt shopping addicted, investesc predominant în obiecte vestimentare versatile.

Cea mai recentă realizare... am trăit-o în plan profesional. Îmi doream de mai bine de doi ani să deschidem un concept de optică de nişă în Băneasa Shopping Mall, proiect care s-a materializat şi urmează a fi inaugurat în iunie. Stay tuned! :)

Bijuteriile mele preferate sunt... Nu port bijuterii în fiecare zi, însă am o colecţie de accesorii atemporale la care ţin foarte mult. Sunt fan accesorii Bon Bijou şi Catherine Michiels.

Un artist pe care l-aş colecţiona dacă aş putea este... Gustav Klimt.

Sporturile pe care le practic cu plăcere sunt... Merg din când în când la şedinţe de spinning. Prefer să ies la plimbare în parc cu căţeii mei. Am doi labradori.

Restaurantul meu preferat este... Villa Margherita din insula Capri. În Bucureşti, merg adesea la Sabatini, Kunnai (în zona Domenii) şi Grano.

Un loc de neuitat pe care l-am descoperit în călătoriile mele este... Terasa panoramică de la Chevre  D’or pe care nu o ratez în niciuna din vizitele mele pe Coasta de Azur.

În frigiderul meu veţi găsi întotdeauna... Ghimbir şi pastă de trufe.

Ultima masă care m-a impresionat cu adevărat a fost... cina de revelion la Hotel Mamounia, din Marrakech... Întregul meniu a fost cu trufe, inclusiv desertul, iar atmosfera de neuitat.

Plăcerea mea vinovată este... Club Sandwich de la ARC Bakery.

Obiectele mele preferate din garderobă sunt... Jeanşii. Am o colecţie impresionantă.