După Afaceri

TOP 6 cele mai flagrante copii chinezeşti de la Salonul Auto - GALERIE FOTO

24 apr 2014 2372 afişări
Din aceeaşi categorie

Toată lumea ştie că în China se copiază lucruri. De la iPad-uri şi până la maşini. Şi, ca şi cum nu ar fi suficientă copierea fără scrupule a diferitelor creaţii europene sau americane, chinezii îşi afişează cu mândrie imitaţiile. Iată şase dintre cele mai evidente copii de maşini de la Salonul Auto Beijing 2014.

Salonul Auto Beijing 2014 a fost locul unde producătorii auto din lumea întreagă şi-au prezentat ultimele creaţii. Unele originale, altele mai puţin originale. Şi, fiindcă este vorba despre China, era absolut normal ca la salon să apară şi câteva modele „de inspiraţie” europeană. Iată şase dintre cele mai flagrante copii chinezeşti.

Lifan 330

Chestia asta ar trebuie să arate ca un Mini, însă probabil conexiunea telefonică între fabrică şi omul trimis la un salon auto european s-a întrerupt la mijlocul discuţiei, aşa că a ieşit asta. Maşina există de mai multă vreme pe piaţa din China, dar acum a primit şi un interior despre care ai putea fi tentat să spui că este de Mini (dacă bei vreo patru beri înainte).

Citiţi mia multe detalii aici