Ceasuri & Bijuterii

Tradiţie şi diamante

23 dec 2010 58 afişări de Negoita Anca Maria
Din aceeaşi categorie

Ceasurile Breguet s-au bucurat de un real succes la prima ediţie a expoziţiei The Watches Days care a avut loc la Geneva în perioada 12-14 noiembrie anul acesta şi care a adunat în acelaşi loc peste 50 de branduri de orologerie.

Grand Prix du Public 2010, ales de 4 mii de votanţi fără intervenţia unui juriu, a mers către Tradition Tourbillon Fusée cu rotiţe de silicon la categoria Men's Watch, în timp ce, la categoria Lady's Watch locul trei a fost luat de Reine de Naple Sonnerie au Passage.

Tradition Tourbillon Fusée din seria Tradition este primul model cu rotiţe de siliciu, tourbillon şi transmisie "fusee-and-chain". Acest ceas, care reinventează meca­nismul tourbillon la ceasurile de buzunar create de Breguet, este prezentat acum într-o versiune din platină şi are un mecanism realizat dintr-un aliaj de culoarea antracitului.

Reine de Naples Sonnerie au Passage a sărbătorit anul acesta 200 de ani de la apariţia primului ceas de mână. Cu două secole în urmă acest ceas s-a născut la comanda Reginei de Naples, Caroline Murat, sora lui Napoleon Bonaparte. Cu acea ocazie, brandul avea să creeze primul model Grande Complication dedicat exclusiv femeilor, cu "sonnerie au passage" care face ca, la fiecare oră exactă, ceasul să repete de trei ori o bătaie specifică.

Această funcţie poate fi oprită cu butonul din dreptul orei 2. Mecanismul oval a fost creat in-house şi poate fi observat prin geamul de cristal safir de pe spatele carcasei. Cadranul alb "mother-of-pearl" este încadrat de o ramă din aur alb cu un bezel pavat în întregime cu diamante.