Gadget

Un monitor de mare ajutor

09 apr 2009 46 afişări
Din aceeaşi categorie
Un monitor de mare ajutor
Mini-laptopurile sau netbook-urile sunt echipamente care ne asigura in primul rand, pe langa puterea de procesare necesara desfasurarii activitatilor profesionale sau personale, portabilitatea. Dar, dupa multe ore petrecute pe teren in care micii nostri companioni ne-au fost de mare ajutor nu numai prin functionare dar si prin faptul ca nu necesita un mare efort pentru a fi transportati, cand ajungem la birou parca ecranele lor minuscule nu mai sunt de ajuns. Portabilitatea isi are dezavantajele ei si simtim nevoia unui ecran mai mare pe care sa vedem si sa lucram mai relaxati fara sa ne fortam privirea la cele afisate.
Cei de la Samsung au realizat un monitor care se poate atasa in cel mai simplu mod posibil la un laptop, printr-un fir USB, si cu ajutorul caruia putem extinde sau multiplica mica imagine in una mai mare, de 18,5 inchi, mai usor de urmarit.
Este un monitor elegant, cu linii fine, construit din materiale de calitate, lucioase, vestitul „piano black" al celor de la Samsung si care poate fi accesorizat la orice birou. Constructia in sine este fara repros, acest monitor aratand foarte bine atat privit din fata, cat si din spate. Accesul la meniuri este inovator si se face doar prin comenzi tactile.
Putem afisa pe el intr-o rezolutie de maxim 1360x768 pixeli o clona a micului ecran, ori, si eu va recomand acest lucru, o extensie pe care putem aseza o pagina web sau o fereastra de lucru sau chiar un film, la dimensiuni mult mai rezonabile. Imaginea este clara, luminoasa, contrastul dinamic de 20.000:1 aducand un plus calitatii. Cu un pachet software de pe site-ul www.displaylink.com care instaleaza driver-ul necesar, monitorul se ataseaza simplu, prin USB la orice laptop. Este un accesoriu util, simplu de utilizat care ne poate spori confortul de lucru atat la birou cat si acasa.
O sa apara in curand si la noi pe piata la un pret aproximativ de 600 RON.
www.samsung.ro
 

www.imidoresc.ro