După Afaceri

Viaţa la 425 de metri: Cum arată un penthouse de 95 de milioane de dolari din New York

17 oct 2014 635 afişări
Din aceeaşi categorie

Având o înălţime de 425 de metri, 432 Park Avenue a devenit recent cel mai înalt zgârie-nori rezidenţial din New York şi din Emisfera Vestică, cu o panoramă ce îţi taie respiraţia: clădirea are vedere directă către Central Park, o parte din Manhattan şi Oceanul Atlantic. 

Proiectată de arhitectul Rafael Viñoly, spectaculoasa clădire este formată din 96 de apartamente, cu preţuri cuprinse între 16,95 milioane de dolari până la 95 de milioane de dolari pentru un apartament de tip penthouse. 

Totodată, construcţia impresionantă este mai înaltă decât Empire State Building (381 metri), clădirea Chrysler (319 metri) sau decât One World Trade Center (417 metri). 

Astfel, fiecare apartament este dotat cu parchet masiv din stejar, blaturi din marmură italiană, în timp ce restul clădirii este la fel de impresionant: beciuri climatizate pentru păstrarea vinului, o terasă în aer liber, un SPA, o cameră specială pentru terapie prin masaj, precum şi o piscină. Rezidenţii clădirii se pot bucura, de asemenea, de săli de biliard sau de săli private de gimnastică. 

Vedeti aici GALERIA FOTO