Ceasuri & Bijuterii

Vin rosu, jazz si accesorii de designer

04 mar 2010 60 afişări
Din aceeaşi categorie

"Ladies Week" a reusit sa adune la cafeneaua din Romana cativa dintre cei mai buni tineri designeri romani de haine si accesorii ai momentului. Este vorba despre George Neagu, Agatha Blank, Fandacsia, Alex Talkovski, Biba Bijoux, Mirela Diaconu si A Minuit Marie. Pe cei mai multi ii cunoasteti deja de la evenimentele "V for Vintage" organizate tot la Cafepedia (urmatoarea seara de vintage va avea loc la inceputul lui aprilie). Pe ceilalti ii puteti cunoaste sapta mana aceasta si le puteti admira si chiar cumpara creatiile pe acordurile saxofonului lui Marian Ganescu si ale viorii lui Tili. Palariile Fandacsia costa aproximativ 55 de lei. "Sunt niste palarii light care plutesc, nu se indeasa, un pampon autoironic pentru doamnele care stiu ca feminitatea este o chestie cazuta in derizoriu dulceag pe care doar un gest excesiv il poate sfrunta", explica Cosmi na Nicolescu, designer Fandacsia. Nicolescu mai spu ne ca foloseste tul (inspirat din stilul vestimentar al anilor '80), dar si plastic, "un material foarte hulit pentru ca face rau planetei pe care, in loc sa-l plimbam si sa-l stocam, mai bine am invata sa-l folosim in mod frumos si util".

Biba Bijoux, brandul de bijuterii care nu lipseste de la aproape nicio expozitie de vintage, a fost si el prezent la "Ladies Week" cu doua colectii, ambele de inspiratie istorica. "Pregatesc in curand o noua colectie", anunta designerul Biba Bijoux, Andreea Vaduva, "o linie de bijuterii care sa aminteasca de epoca romantica, aceea cu iubiri imposibile, femei care sufera, tragedii din amor, fragilitate, feminitate excesiva".

"Vineri va fi o seara speciala. O vom avea pe Andreea Crepcia de la 22.30 cu Tribute to Michael Jackson la chitara, sambata va fi o expozitie de accesorii si obiecte de arta cu vanzare pe muzica live: percutie, chitara si saxofon cu Johnny, Toni, Stanca & Felix, iar luni, pe 8 martie, vor veni Atelierul de creatie vestimentara A Minuit Marie si Coca Zaboloteanu cu pantofi, balerini, botine si cizme. Iar pe viitor planuim niste seri cu degustari de vin si wiskey acompaniate de jazz live si, bineinteles, noi editii de V for Vintage", spune Silvana Borza, event manager Cafepedia.