Eveniment

10 cadouri de Crăciun sub 250 de lei, pentru femei

Autor: Roana Rotaru

19.12.2015, 00:00 7094
 

Crăciunul se apropie cu paşi grăbiţi, iar întrebare la care majoritatea bărbaţilor încercă să-şi răspundă în perioada aceasta este: „Ce cadou să-i cumpăr?”. Ziarul Financiar s-a gândit să le vină în ajutor şi a analizat 10 variante de cadouri pentru femei, cu preţuri începând de la 50 până 250 de lei. Iată cu ce cadou ai putea să o surpinzi într-un mod plăcut:

1. Ceas damă 

Cu 134, 90 lei îi poţi dărui un ceas marca Q&Q, care are un aspect modern şi elegant, şi este rezistent la apă. Este ideal pentru femeile care de regulă poartă ţinute business.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

2. Parfum pentru femei 

Jimmy Choo for Women este un parfum ciprat, cu note uşor fructate în top, florale la mijloc şi mosc la baza. O combinaţie cu care este aproape imposibil să dai greş. Parfumul poate fi găsit online, la preţ un accesibil de 195 de lei, preţ care include şi transportul.

 
 
 
 
 
 

3 . Inel de argint cu perlă 

Dacă persoana căruia doreşti să-i cumperi cadou de Crăciun poartă inele, s-ar putea să-i placă şi modelul de mai jos de la Pandora, la 249 de lei. Inelul este din argint, are mai multe pietre combinate şi o perlă de cultură de apă care îi dă un aspect feminin şi elegant. Este un cadou romatic ideal pentru partenerele de viaţă.

 
 
 
 
 
 

4. Pulover tricotat cu motive de Crăciun

Cu 129 de lei găseşti mai multe modele de pulovere tricotate cu motive de Crăciun de la H&M, disponibile în mai multe culori şi dimensiuni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5. Coş cadou de Crăciun 

Un cadou ideal de oferit femeilor cu care ai mai degrabă o relaţie profesională, cum ar fi partnerele de business, ar putea fi un coş cadou de Crăciun care conţine: baton de ciocolata Toblerone, Panettone Balocco, proaspat, ambalat manual, sampanie, cafea Yellow Eclipse, praline cu cirese Laroshell, prajituri Chunk Cookies, Mos Craciun – figurina de ciocolata, decoratiuni de Craciun, cos de rachita sau cutie de cadouri, folie profesionala de ambalat. Preţul unui astfel de coş este de 196 de lei.

 
 
 
 
 
 
 

6. Trusă de machiaj 

Cu 116 lei, poţi dărui o trusă de machiaj de la Sephora care conţine 36 de farduri de pleoape, 12 gloss-uri şi 6 blush-uri. Având în vedere ca luna decembrie poate fi considerată şi o  lună a petrecerilor, trusa de machiaj este un cadou util pentru femeile care de obicei se machiază.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

7. Cadouri personalizate pictate manual 

Dacă persoana căreia vrei să-i cumperi cadou de Crăciun are o personalitate mai jucăuşă şi îi plac lucruile personalizate, îi poţi cumpăra produse pictate manual, fie că este vorba de un articol vestimentar, de produse de design interior sau de uz gospodăresc. Un tricou pictat manual, de la atelierul Tourmaline Boutique costă 90 de lei, iar o cană 40 de lei.

 
 
 

8.  Căşti 

Un cadou mai puţin costisitor, dar util fiecarei persoane care lucrează la calculator, este o perche de căşti precum cele de la Philips, care au o culoare interesantă şi care pot fi găsite online la preţul de 51 de lei.

 
 
 
 
 

9. Placă de întins părul

Cel mai la îndemână instrument pe care femeile îl pot folosi pentru o a se coafa este placa de intins părul, care asigură o coafură lejeră, într-un timp scurt. Cu 225 de lei poţi achiziţiona o astfel de placă de la Braun.

 
 
 
 
 
 

10. Set cadou

Cu 220 de lei poţi cumpăra pentru femeia din viaţa ta, un set cadou format din apă de parfum L`extase de Nina Ricci de 50 ml şi o loţiune de corp de 100 ml.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO