Eveniment

25.000 de protestatari au scandat „Iohannis e cu noi” în faţa casei preşedintelui, din Sibiu

25.000 de protestatari au scandat „Iohannis e cu noi”...

Autor: Departamentul Corespondenţi

01.02.2017, 22:45 96

Protestatarii s-au oprit, în drumul spre Piaţa Mare, de unde au plecat în urmă cu mai bine de trei ore, în faţa casei preşedintelui Klaus Iohannis, din Sibiu.

Pe strada Bâlea, unde este locuinţa lui Klaus Iohannis, protestatarii au scandat numele preşedintelui şi „Iohannis e cu noi”.

Protestatarii s-au întâlnit şi cu galeria echipei de baschet CSU Sibiu, care a ajuns la protest mai târziu, după ce s-a încheiat un meci, susţinut la Sala Sporturilor Transilvania, unde pe durata partidei s-a scandat „Uniţi salvăm toată România” şi s-a cântat „Acolo este ţara mea”, o variantă proprie a galeriei, după melodia lui Tudor Gheorghe.

La ora transmiterii acestei ştiri, protestatarii s-au întors în Piaţa Mare, locul de unde au plecat la ora 19, iar membrii galeriei echipei de baschet din oraş folosesc vuvuzele şi fluiere, în timp ce restul oamenilor încep să părăsească centrul Sibiului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO