Eveniment

36 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după incidentele din Piaţa Victoriei

36 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale...

Autor: Daniela Timofti

10.08.2018, 18:00 216

36 de persoane, printre care doi jandarmi, au avut nevoie de îngrijiri medicale după incidentele din Piaţa Victoriei, anunţă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Doar două persoane au dorit transportul la spital. 

Echipajele de prim ajutor au acordat îngrijiri medicale unui număr de 36 de persoane, după violenţele de la protestul din Piaţa Victoriei.

Printre cei care au avut nevoie de paramedici se numără şi doi jandarmi, unul cu suspiciune de fractură la degetul mâinii drepte, care a fost transportat la spital, şi unul cu escoriaţii la o mână, dar care a refuzat transportul la spital.

Cele mai frecvente acuze ale persoanelor care au fost în grija pompierilor SMURD au fost lipotimiile şi iritaţii ale ochilor sau iritaţii de căi aeriene, precizează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

În total, două persoane au vrut să fie transportate la spitale, pentru investigaţii.

Pentru câteva zeci de minute, au existat îmbrânceli între manifestanţi şi forţele de ordine. Pentru că protestatarii au încercat să ocupe spaţiul din faţa Guvernului şi au forţat gardurile, aruncând în acelaşi timp şi cu sticle şi alte obiecte către jandarmi, aceştia au intervenit cu spray-urile cu piper din dotare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO