Eveniment

A început sezonul ofertelor: Reduceri de până la 40% la biletele de avion. Unde puteţi călători

A început sezonul ofertelor: Reduceri de până la 40%...

Autor: Mona Scarisoreanu

09.09.2017, 09:02 3097

De exemplu, Air France şi KLM au lansat campania ofertelor de toamnă, reducând preţul biletelor de avion cu până la 40% la peste 50 de destinaţii. Campania promoţională este valabilă până pe 21 Septembrie 2017, pentru numeroase destinaţii intercontinentale, dar şi europene. Vor beneficia de preţuri speciale destinaţii din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Europa, dar şi din zona Caraibelor şi a Oceanului Indian.

Pe continentul nord – american preţurile încep de la 467 de euro pentru un bilet dus-întors la Miami, 482 euro pentru un bilet dus-întors la Toronto şi 507 de euro pentru un bilet dus-întors la New York.

Zborurile dus-întors către Africa încep de la 502 de euro pentru Nairobi, 596 de euro pentru Zanzibar şi 614 de euro pentru Johannesburg.

Turiştii care caută vacanţe în Caraibe şi Oceanul Indian pot profita de ofertele KLM în Saint Martin de la 628 de euro, Curacao de la 733 de euro şi Bonaire de la 829 de euro. În promoţie la Air France se află şi Punta Cana de la 779 de euro, zbor dus-întors.

Pentru călătorii care îşi doresc să ajungă în Brazilia, Air France KLM a pus în vânzare bilete începând de la 622 de euro de persoană, dus-întors, în Sao Paulo, şi 663 de euro de persoană, dus-întors, pentru Rio de Janeiro, incluzând o reducere de 15 – 30% faţă de preţul normal al biletului.

Asia este o destinaţie excelentă pentru o primă călătorie intercontinentală, iar preţurile disponibile contribuie şi ele din plin la această concluzie. Destinaţiile-vedetă ale acestei promoţii sunt Beijing de la 410 de euro, Shanghai de la 418 de euro, Hong Kong de la 462 de euro, Bangkok de la 520 de euro şi Singapore de la 608 de euro.

Paris, oraşul care găzduieşte si hub-ul aerian Air France, beneficiază de o reducere considerabilă, iar un zbor dus-întors începe de la 89 de euro. De asemenea, la KLM se află în promoţie Amsterdam, de la 109 de euro, dar şi alte oraşe europene: Edinburgh de la 169 de euro, Bergen şi Stavanger de la 189 de euro.

Perioada de vânzare este până pe 21 septembrie pentru toate destinaţiile. Călătoriile pot fi efectuate până pe 30 iunie 2018. Preţurile promoţionale includ zbourile dus-întors şi sunt disponibile atât la achiziţiile făcute pe platformele online www.airfrance.ro şi www.klm.ro, cât şi la agentiile de voiaj şi tour operatorii autorizaţi.

O altă companie aeriană care a dat startul reducerilor este Ryanair, care pune la bătaie circa două milioane de locuri, cu o reducere de până la 20%. Însă campania durează doar până pe 3 septembrie. De exemplu, un bilet pe ruta Bucureşti –Milano, doar dus, costă de la 12,74 euro, iar către Berlin 16,99 euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO