Eveniment

A intrat în linie dreaptă: Camera Deputaţilor a adoptat Codul Penal

A intrat în linie dreaptă: Camera Deputaţilor a...

Autor: Ana Petrescu

04.07.2018, 13:54 87

"De astăzi România nu mai e un stat de drept. A devenit un stat de Dragnea. Dvs consideraţi că nu este o infracţiune, ci e o faptă pe care v-o asumaţi şi cu care v-aţi mândrit. Vine şi o zi de mâine cei care aţi votat acest Cod al ruşinii. Acest Cod nu cred că va intra în vigoare. Vom folosi pârghii, CCR, preşedintele, chiar tribunalul. Vom folosi toate pârghiiile pentru că suntem de partea corectă a istoriei", a declarat Ion Stelian, de la USR.

Proiectul de modificare a Codului Penal a trecut cu 167 de voturi pentru, minimul necesar fiind de 165.

PNL a anunţat deja că va ataca modificările la CCR.

"Uitaţi-vă aici şi veţi vedea că adevăratul program de guvernare a fost Codul penal. Toate asigurările pe care le-aţi dat românilor în campanie, partenerilor externi nu au fost decât de a simula bunăvoinâă. Astăzi aţi dat dovadă a comportamentului unei grupări cu character infracţional. Cei care astăzi conduc PSD v-au transformat pe toţi din majoritarea de guvernare îăntr-o majoritate toxică pentru Româniai. Din nefericire, PSD-ALDE lucrează împotriva românilor, a propriului popor. Există un acut sentiment de deznădejde pentru că dvs aţi înghenuncheat viitorul European al României. PNL va contesta la CCR acest vot, va utiliza toate pârghiile de a dejuca planurile dvs", a spus Turcan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO