Eveniment

Accident GRAV în judeţul Olt. Planul roşu de intervenţie, ACTIVAT / Patru persoane, între care doi copii, au murit, luni, în urma accidentului care a avut loc în Olt

Accident GRAV în judeţul Olt. Planul roşu de...

Autor: Ionut Jifcu

24.04.2017, 15:56 2052

UPDATE: Patru persoane, între care doi copii, au murit, luni, în urma accidentului care a avut loc în Olt

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că în accident au fost implicate două autoturisme şi un TIR, în urma evenimentului rutier fiind încarcerate trei victime. Evenimentul s-a petrecut pe DN 65, în zona Pădurii Slatina.

În urma accidentului au fost şase victime, din care cinci în stare gravă, respectiv un bărbat şi doi copii, în vârstă de cinci-şase ani, toţi în stop cardio-respirator, şi un alt bărbat, şoferul TIR-ului, care are răni externe.

„Este vorba de o femeie decedata, doi copii 5-6 ani, un bărbat, toţi în stop cardio-respirator, şi un alt bărbat care a fost preluat de SAJ. Toţi sunt transportaţi spre Spitalul Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Un elicopter SMURD a ajuns la locul producerii accidentului pentru a prelua o parte din victime.

Primele informaţii arată că accidentul a avut loc după ce a explodat unul dintre cauciucurile autocamionului.

Accidentul rutier a avut loc, luni, în localitatea Bobiceşti, din judeţul Olt, fiind implicate două autoturisme şi un tir. Din primele informaţii sunt şase victime, patru persoane fiind în stop cardio-respirator, fiind activat planul roşu de intervenţie.

Accidentul a avut loc pe DN 65, judeţul Olt.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO