Accident pe DN1 în zona Băneasa, trei maşini au fost implicate. VIDEO

20 mar 2016 Autor: Departamentul Social

Un accident, în care au fost implicate trei maşini, a avut loc, duminică seara, pe DN1 în zona Băneasa, în urma căruia opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care patru au făcut atac de panică, a informat Brigada Rutieră.

Potrivit Brigăzii Rutiere, accidentul a avut loc, duminică seara, pe Drumul Naţional 1 în zona Băneasa.

"Trei maşini au fost implicate în accident, este vorba despre o tamponare care a avut loc din cauza că nu s-a respectat distanţa corespunzătoare vizavi de autoturismul din faţă", a declarat pentru MEDIAFAX, comisar şef Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere.

"Un auto marca Opel care se deplasa spre Otopeni, a pătruns pe contrasens(a sărit bordura) şi a intrat în coleziune cu un auto Hyundai care s-a răsturnat. Trei vitcime în Hyundai au fost rănite uşor, fără fracturi", a mai spus purtătorul de cuvânt.

În urma accidetului opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care patru au făcut atac de panică, iar alte patru au fost rănite uşor şi au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Bucureşti, a mai informat Brigada Rutieră.

 

 

 
Cuvinte cheie:
ACCIDENT
, MAŞINĂ
, DN1
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide