Eveniment

Accident rutier grav în Italia. 8 români au fost răniţi, după ce un autocar s-a răsturnat pe marginea Autostrăzii 4

Accident rutier grav în Italia. 8 români au fost...

Autor: Gândul

27.11.2016, 09:15 573

Un autocar al firmei Atlassib care circula pe ruta Franţa şi România s-a răsturnat pe marginea Autostrăzii 4 din Italia, între localităţile Latisana şi San Giorgio. 8 dintre cei 36 de pasageri au fost răniţi. Cel mai grav dintre aceştia a fost transportat cu ambulanţa în oraşul Udine. Alţi 4 au fost duşi la Latisana şi 3 la Palmanova, scrie Gândul.

Incidentul a avut loc în timp ce autocarul cu români se apropia de graniţa cu Slovenia. Din primele constatări ale poliţiei se pare că vehiculul companiei româneşti, care avea şi o remorcă pentru bagaje, a încercat să depăşească un jeep al Protecţiei Civile. Autocarul a agăţat maşina de teren şi s-a răsturnat.

Opt oameni, toţi români, au fost răniţi, însă viaţa niciuneia nu este în pericol. Răniţii au fost transportaţi la spitale din 3 oraşe. Pentru preluarea celorlalţi pasageri, Atlassib a trimis un alt autocar, din Padova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO