Eveniment

Accident rutier în Ciolpani. Un elicopter SMURD, trimis la faţa locului. Cinci persoane sunt implicate

Accident rutier în Ciolpani. Un elicopter SMURD, trimis...

Autor: Andreea Traicu

05.07.2017, 09:13 2093

UPDATE Victimele accidentului de miercuri dimineaţă, din localitatea Ciopani, în urma căruia o persoană a murit, sunt transportate la spital, copiii fiind duşi la „Grigore Alexandrescu”, unul dintre ei cu elicopterul SMURD, iar adulţii vor fi primiţi de medicii de la „Elias”, conform ISU Bucureşti-Ilfov.

O persoană a murit în urma accidentului care a avut loc, miercuri dimineaţa, pe DN1, în zona localităţii Ciolpani, judeţul Ilfov. În total, în accident au fos

Cele patru victime, respectiv cei doi copiii şi cei doi adulţi, de 31 şi 33 de ani, au suferit politraumatisme, dar sunt conştiente, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Din cauza accidentului rutier, în care au fost implicate trei autoturisme, circulaţia rutieră pe DN 1 este oprită pe sensul de mers către Bucureşti, la kilometrul 35, în zona localităţii Ciolpani, din judeţul Ilfov, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

În total, în accident au fost implicate cinci persoane, trei adulţi şi doi copii, o persoană pierzându-şi viaţa.


La faţa locului a fost trimis un elicopter SMURD, două ambulanţe SMURD, o descarcerare şi o autospecială de stingere.t implicate cinci persoane, trei adulţi şi doi copii. La faţa locului a fost trimis şi un elicopter SMRUD, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

Din primele informaţii, în accident ar fi fost implicate două maşini.

La faţa locului a fost trimis un elicopter SMURD, două ambulanţe SMURD, o descarcerare şi o autospecială de stingere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO